Prinsebal – Prins Paul III & Jeugdprins Nick I

Prins Paul III & Jeugdprins Nick I

Klik hiej om de foto’s te bekieke…

Fotograve: Guido Athmer & Sandra van Halbeek

2 reacties voor “Prinsebal – Prins Paul III & Jeugdprins Nick I”

  • Yvonne:

    Paul geweljig waat eine Haelse prins. Auch in remunj hange gangmaekers vlagge. En auch ich dink met ein werm geveul trok aan de tied in Hael. Geneet d’r van en maak d’r eine vastelaovenjdj van om noeets te vergete. Groete oet Herte.

  • Gertie:

    Paul proficiat!!! Vanoet ’t riek van de sjoapsköp zoog ich vanmörge toet mien verrassing det ze in Hael dit joar un heel gooi keus hubbe gedoan mit ’t oetroepe van dich es Prins!! Truuk goan mien gedachte noa de veule sjoone momente die ich mit dich en alle angere Ganmaekers hub belaeftj tiedens de toen al prachtige Vasteloavendj van de Gangmaekers. Ich wins dich ein heel erg sjoon seizoen om nooit te vergaete. En wie ich det auch toendertied aan dien broor hub aangebooie: es se eemes zeuks veur dich de panties te wasse, loat ut mich weite…….

Geef een reactie